You are here
Home > Old Boys > ACSS Voința Buftea învinge AS Victoria 2

ACSS Voința Buftea învinge AS Victoria 2

Băieții mereu tineri de la selecționata Old Boys a ACSS Voința Buftea au trecut cu scorul de 3-2 de omologii lor de la AS Victoria 2. Meciul s-a disputat în cadrul etapei a III-a, pe teren propriu, și a debutat cu o oarecare întârziere, ceea ce a făcut ca finalul să se joace pe semiîntuneric iar spectatorii prezenți în tribune, laolaltă cu jucătorii, să-și dorească o instalație de nocturnă. Mai ales că se apropie iarna, ziua se micșorează iar partidele nu prea au cum să înceapă înaintea orei 17:00.

Meciul a fost unul frumos, cu multe faze la ambele porți, cu orgolii descătușate pe teren, cu faze controversate și cu un arbitraj cel puțin curios, dacă nu dubios.

Cu toate acestea, buftenii au deschis scorul și au fost mereu deasupra adversarului. Ba mai mult, la final, oaspeții au scăpat de descătușarea de forțe a jucătorilor Voinței doar datorită lăsării serii și implicit a întunericului.

Formația Old Boys din Buftea a trecut pe locul șase al clasamentului, la doar trei puncte de liderul ASSG 162, la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 3,4 și 5, departajarea fiind făcută de golaveraj.

În continuare, vă prezentăm o bogată galerie foto realizată pe parcursul meciului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top