You are here
Home > Karate > Karatiștii ACSS „Voința” Buftea au cucerit Europa

Karatiștii ACSS „Voința” Buftea au cucerit Europa

Nouă dintre karatiștii bufteni au reprezentat România la Campionatul European de karate WUKF din Danemarca alături de antrenorii Tamași Dan și Tamași Magdalena. Aceștia, au avut parte, la întoarcerea în țară, de o primire cuvenită marilor campioni. Chiar în incinta Aeroportului „Hneri Coandă” Otopeni, delegația de sportivi a fost întâmpinată cu pîine și sare, cu steaguri tricolore, dar și cu steagurile orașului Buftea, de către o numeroasă delegație, condusă de viceprimarul Alexandru Vaida, Ion Tatulică- președintele ACSS „Voința” Buftea și vicepreședintele Chiriac Dan. Sportivii au primit flori, baloane, dulciuri și multe îmbrățișări.

Anul acesta, ţara noastră a ieşit pe primul loc, cu aproape 200 de premii, dintre care 85 de medalii de aur. Mulţi copii s-au emoţionat şi au început să plângă când au văzut cum i-au aşteptat acasă cei dragi.

Magdalena Tamaşi, sensei: „A fost o competiţie grea, dar munca noastră de un an de zile sau mai bine zis, de jumătate de an de când ne-am întors de la mondiale s-a încununat cu succes şi asta datorită muncii copiilor, efortului depus”.

România s-a clasat, anul acesta, pe primul loc. A obţinut 85 de medalii de aur şi peste 100 de argint şi bronz. Sportivii bufteni au obținut următoarele rezultate:

BORA LORENA – 2 medalii de Bronz

GOZI ROBERT – 1 Aur, 1 Argint

GRIGORE ANDREEA – 2 medalii de Bronz

IONESCU SEBASTIAN – 1 Argint

LEAHU TUDOR – 1 Argint

MIHAI SARA – 1 Bronz

MILEA VLAD – 1 Aur, 1 Bronz

MITROI ALEXIA – 1 Aur, 1 Argint, 1 Bronz

ȘERBAN ANTONIA – 2 medalii de Argint și 1 de Bronz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top