You are here
Home > Old Boys > Mircea Eliade își ia revanșa

Mircea Eliade își ia revanșa

După câștigarea Cupei AJF Ilfov de către echipa Old Boys a ACSS Voința Buftea, meci în care a dispus cu scorul de 1-0 de echipa profesorilor de la ASSG 162 (Mircea Eliade), dascălii și-au luat revanșa pe terenul propriu, învingând formația noastră cu un scor drastic: 4-1. La final, buftenii au avut puterea să se declare învinși, nu fără oarecare umor: „noi am învins când trebuia!”, cu referire la finala câștigată.

Meciul a avut loc marți, (19 septembrie) seara, în nocturnă, pe un teren sintetic din București, unde nocturna a asigurat doar lumina necesară regăsirii jumătății proprii a terenului. Dar cum ambele formații au jucat pe același teren, cu aceeași lumina slabă, meritul victoriei revine în totalitate și fără echivoc echipei profesorilor. Aceștia din urmă, au dat dovada unei mai bune pregătiri fizice, dispunând totodată de o mai bună organizare și de mai multă înțelegere a jocului colectiv, semn că se antrenează frecvent în formula standard de joc.

Cu această ocazie, a meciului contra echipei ASSG 162, buftenii au făcut cunoștință și cu cele două noi echipamente de joc, oferite de sponsorii echipei. Din cauza faptului că profesorii au jucat acasă, au folosit echipamentul tradițional, de culoare roșie, buftenii trebuid să joace cu noul echipament alb-verde. Însă mai au la dispoziție și un echipament de culoare roșie, după cum se poate observa din imaginile alăturate.

În campionat, profesorii de la ASSG 162 conduc cu 6 puncte, în timp ce ACSS Voința Buftea are 3, fiind clasată pe locul 7. Însă aceasta este situația după doar două etape disputate. În prima etapă, buftenii au dispus de adversar cu scorul de 5-0, în urma meciului susținut pe terenul propriu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top