You are here
Home > Aerobic > Moș Nicolae a ajuns și în acest an la Buftea

Moș Nicolae a ajuns și în acest an la Buftea

Indiferent de ploaie, vânt, zăpadă sau ger, Moș Nicolae nu ocolește în niciun an Asociația Club Sportiv  de Sănătate „Voința” din Buftea. Ba mai mult, anul acesta, generozitatea sa a fost și mai mare ca în ceilalți ani, semn că pandemia nu poate atinge personajele  legendare!

Astfel, fiecare copil legitimat la  Asociația Club Sportiv de Sănătate „Voința” din Buftea a primit, direct și personal din mâna primarului Gheorghe Pistol, pe lângă tradiționala pungă încărcată cu dulciuri, fructe de sezon și alte bunătăți, câte un echipament sportiv, adecvat disciplinei pe care o practică. Și la o simplă numărătoare se poate afla dimensiunea generozității lui Moș Nicolae, respectiv 450 de echipamente sportive complete, în culorile clubului.

Evenimentul nu a mai avut loc ca în anii precedenți la sala de sport a Liceului Tehnologic „Dumitru Dumitrescu” din localitate. Aceastas-a datorat pandemiei de Coronavirus. În schimb, pe parcursul a două zile, primarul Gheorghe Pistol  și-a alocat timpul necesar pentru a dărui copiilor cele 450 de pachete speciale. Primarul a fost însoțit de președintele A.C.S.S. „Voința” – Tatulică Ion, de trezorierul clubului, Chiriac Dan, precum și de alți membri ai staff-ului, pe un traseu bine determinat, începând cu Stadionul „Constantin Bălălău” și trecând pe la toate fostele centrale termice, transformate în moderne săli de sport și puse la dispozuția sportivilor bufteni. Grupele de sportivi au fost convocate, alături de antrenorii lor, la ore diferite, separat, cu cel puțin o oră distanță între ele și în locații diferite, de aici și motivul  întinderii evenimentului pe parcursul a două zile. A fost un efort deosebit, dar bucuria copiilor este mai presus de orice!

Asociația sportivă „Voința Buftea” a luat ființă în luna august a anului 2012, având ca scop organizarea și dezvoltarea sportului în oraș, fiind susținută de Consiliul Local și Primăria Buftea. „AS Voința Buftea” s-a ocupat de organizarea cursurilor de inițiere și performanță pentru sute de copii și juniori, toți din orașul Buftea. La data de 6 iunie 2016, „AS Voința Buftea” s-a transformat în A.C.S.S. „VOINȚA” BUFTEA, adică din asociație în club sportiv, ceea ce lărgește orizonturile mișcării sportive. Începând cu luna iunie a anului 2016, A.C.S.S.„Voința” Buftea (Asociația Club Sportiv de Sănătate „Voința” Buftea) poate participa la toate competițiile sportive naționale și internaționale, datorită statutului său de club sportiv, depășind aria locală, județeană sau chiar zonală, la care o obliga vechiul statut. Obiectivele principale ale A.C.S.S. „Voința” Buftea rămân promovarea, propagarea, dezvoltarea și practicarea sportului de masă, fără a ocoli sportul de performanță.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top